Pato – Barbara Berlusconi

2011.04.23. 11:37

Alexandre Rodrigues da Silva (1989. szeptember 2.)
Barbara Berlusconi (1984. július 30.) 

 

Pato 2011 eleje óta jár az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi 27 éves kétgyermekes lányával, Barbarával, aki igazgatósági tag az AC Milannál.


Barbara tíz évig Giorgio Valaguzza párja volt, akivel idén februárban szakítottak


Két gyermekük született: Alessandro és Eduardo


Barbara két alkalommal is pózolt gyerekeivel a Vanity Fair magazinnak

***

Débora Lyra (1989. szeptember 26.)

 Pato válása után, 2010 nyarán a Miss Brazília Débora Lyrával randizott pár hónapig


Velencei nyaralásukon


Miss Brazília Débora Lyra

*** 

Sthefany Fernandes de Brito (1987. június 19., Sao Paulo)

 

A 18 éves Pato 2007-ben ismerte meg a nála két évvel idősebb brazil színésznőt, Sthefanyt. A fiatalok szerelembe estek egymással, és nemsokára már a lánykérés is megtörtént.

 

2009 elején egy rövid időre szakítottak, mert egyikük sem bírta a távkapcsolattal járó kellemetlenségeket, ugyanis míg Pato Olaszországban focizott, addig Sthefany Brazíliában építette karrierjét. De aztán kibékültek, és gőzerővel szervezni kezdték esküvőjüket.
„Már többször megkérdezték tőlem, ki a legszebb nő a számomra – kezdte a boldog vőlegény. – Mindig is azt válaszoltam, Sthefany. Ő egy igazi tündér. Amikor van két szabadnapja, azonnal átruccan Brazíliából Olaszországba, hogy velem lehessen. Mindig mosolyog, egyszerűen jó rá nézni, öröm vele lenni. Azt is sokan mondták már, hogy túl fiatalok vagyunk, ám ezt mi nem így gondoljuk. És még vásárolni sem szeret!”

Hatalmas ceremónia keretében 2009. július 7-én Pato és Sthefany összeházasodtak Brazíliában. A helyi média szerint közel 500 vendég - köztük labdarúgók, színészek, modellek és más hírességek - mulatott a Copacabana Palace-ban megtartott lagzin, amelynek végeztével Pato és 22 éves neje Bora Bora szigetére utazott nászútra.
Az idill azonban nem tartott sokáig. Pár hónap múlva már válságról kezdtek cikkezni a pletykalapok, mivel Pató egyre többet ruccant ki a milánói éjszakai életbe honfitársával, Ronaldinhóval. 2010 áprilisában Pato ügynöke bejelentette, hogy a pár kilenc hónapnyi házasság után szakított.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr662836305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása