A brazil Santos játékosa, Elano meglátogatta színésznő kedvesét, Nívea Stelmannt aki éppen a Corpo a Corpo című magazin számára készített egy fotósorozatot. Nívea rendkívül megörült barátjának, és a róluk készült képet ki is twittelte rajongóinak.

A 29 éves Elano eddig rendkívül diszkréten kezelte magánügyeit, pályafutása alatt alig lehetett hallani a pályán kívüli életéről. Annyit tudni, hogy van két kislánya, és feleségével az év elején bontották fel házasságukat. Amióta viszont összejött a nála hét évvel idősebb szappanoperasztár Níveával, a paparazzók mindenhová követik őket. Nívea egyébként nálunk sem ismeretlen a dél-amerikai sorozatokért rajongók számára, hiszen játszott a sikeres A klón című szériában. Elanóhoz hasonlóan ő is elvált, és van egy kisfia.

Elano népszerűsége az utóbbi időben olyannyira megnőtt, hogy a Santos  csapatán belül az ő személyes oldalára kattint a legtöbb szurkoló Neymar után.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr552827589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása