Dzsudzsák... mert érdekel!

2011.04.14. 16:20

Hat év telt el azóta, hogy Dzsudzsák Balázs bemutatkozott a magyar élvonalban, majd nemsokára válogatott lett. A fiatal futballista mára az elsőszámú holland csapat legnagyobb sztárja. Vele készített interjút Jakupcsek Gabriella Eindhovenben, ahol Balázs nem csak a pályán és az edzőközpontban, de lakásában is körbevezette a STORY4 stábját.
 
Teljes ellátás, pihenő helyiség névre szóló ágyakkal, felszerelt wellness részleg, konditerem, autómosó. Ebben a környezetben készül a PSV csapata minden mérkőzésére. Dzsudzsák Balázs tehetségének és képességeinek köszönhetően jutott el odáig, hogy lesik minden kívánságát, gyakorlatilag a dolga „csak” annyi, hogy jól játsszon. Egy 26 emeletes ház 24. szintjén él, amelynek teraszáról az egész várost belátni. Nincs gondja sem a takarításra, sem az étkezésére, mindenben kiszolgálják, annyit keres, hogy mindene meglehet. Balázs azonban sosem felejti azt a családi házat, ahonnan elindult, minden alkalom karácsony számára, mikor hazalátogat. Édesanyja a kedvenc ételeit főzi, hiszen Balázsnak igencsak hiányoznak a magyaros ízek. „Mindig büszkén beszélek a szüleimről. Soha nem volt semmilyen extra igényük, pedig közel sem származom gazdag családból. Mindig boldogok, ha szünet van, és ki tudnak jönni hozzám. Édesapám az a családban, aki ért a futballhoz, ő mindig elmondja a véleményét, hogy mikor teljesítettem rosszabbul és mit kellene másképp csinálnom. Anyu pedig a szurkoló, aki félt engem" – meséli Balázs a műsorban. A magyar klasszis egyelőre jelenlegi életmódját élvezi, és nem gondol a jövőre. Mostanában pedig nem csak a pályán, de magánéletében is kiegyensúlyozott, hiszen néhány hónapja Zimány Linda, modell a párja.

A műsor a STORY4-en ma este, április 14-én 20 órától látható!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr752825996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: heathrow to gatwick transfer 2019.01.07. 07:46:26

Dr dre the chronic torrent kickass - gaythralonpream

Trackback: heathrow gatwick transfers 2019.01.05. 13:12:37

„Az öngyógyítás egy nagyon hatékony formája” – Antal Levente (Blunt Shelter-kiadó)-interjú - Recorder

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása