Messi a szőkéket szereti?

2011.04.03. 08:13

Zaira Nara végleg otthagyta munkahelyét. Az Atlético Madrid játékosának, Diego Forlánnak  menyasszonya egy argentin főzőműsorban, a La Cocina del Show-ban szerepelt; azonban most bejelentette, hogy a következő szezont már nem vállalja el. Ugyanis Zaira még idén nyáron férjhez megy kedveséhez, akivel jelenleg Spanyolországban él.

 ***

Messi a szőkéket szereti. Az argentin sztár nemrégiben interjút adott egy magazinnak, ahol megkérdezték tőle, hogy szőke vagy barna párti-e.  Messi habozás nélkül rávágta, hogy természetesen a szőkéket kedveli jobban. Ez a határozott válaszadás csak azért vicces, mert a játékos évek óta együtt jár egy gyönyörű barna hajú lánnyal, Antonella Roccuzzóval.

***

A fiatal színésznőt Neymar rajongói zaklatják. Tavaly év végén volt téma, hogy a Santos csatára, Neymar és a brazil híresség, Barbara Evans között több van, mint barátság. Ezt azonban mindkét fél tagadta. Barbara nemrégiben azonban kifakadt a twitteren, mert elege lett abból, hogy a labdarúgó rajongói folyamatosan zaklatják. Kategorikusan tagadta a viszonyt, és kijelentette, hogy szeretné ha mindenki békén hagyná, mert szerelmes a barátjába, akivel nagyon boldog.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr822794059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása