Balotelli új barátnőjével, Maria Elena Monegóval (Fotó: vip.it)

 

Melissa Castagnoli után újabb szépségkirálynővel jár  Mario Balotelli, a Manchester City olasz labdarúgója. Maria Elena Monego 17 évesen, 2008-ban nyerte el a Miss Veneto címet, és abban az évben döntős volt a Miss Italián is. Az 1991-es születésű Maria Elena azóta több híres márka számára modellkedett, többek között a Revlon kozmetikai cég egyik kampányában is részt vett.

 


Balotelli nemrégiben ismét botrányba keveredett: egy vendéglőben inzultálta Wayne Rooney egykori prostiját, Jenny Thompsont. A napokban a labdarúgó és Thompson kisasszony baráti társasága is a San Carlo étteremben vacsorázott, azonban Balotelli nem bírt magával: beszólt a lánynak, középső ujjával mutogatott, és málnával dobálózott. Állítólag dulakodásig fajult a vita Mario és Jenny Thompson egyik barátja között.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr252772912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása