A fotósoknak most bizony várniuk kell arra, hogy a két hírességről közös képet készíthessenek, ugyanis Shakira dél-amerikai koncertturnéja szombaton Buenos Airesben kezdődött, míg Gerard Piquére igencsak fontos meccsek várnak Barcelonában a következő hónapokban. 

Shakira március 5-én Buenos Aires-i koncertjén (fotó: Agencies) 
 
Shakira március 5-én Buenos Airesben koncerezett, majd másnap Uruguayban, Punta del Estében volt a turné következő állomása. A bulvárlapok ezt igencsak érdekesnek találták, mivel Shakira exkedvesének, Antonio de la Ruának március 7-én volt a 38. születésnapja, ráadásul a De la Rua családnak van egy Punta del Este-i birtoka is. A bennfentesek szerint a volt szerelmesek titokban találkoztak a birtokon, hogy megbeszéljék a kapcsolatukat, és koccintsanak egyet Antonio születésnapja alkalmából.
 
 A sztorit az El Sensacional hozta le
 
 
Shakira egyébként csak áprilisban tér vissza Spanyolországba, ahol négy koncertet ad (Valenciában, Almeríában, Madridban és Bilbaóban), úgyhogy a szerelmesek valószínűleg ekkor láthatják egymást legközelebb, feltéve, ha Piqué nem repül el látogatóba kedveséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr142746941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása