Lorena Bernal (fotó: Hola!) 

Ezt az Everton játékosának neje, a spanyol ex-szépségkirálynő és modell, Lorena Bernal jelentette ki a Rizos kozmetikai cég partiján, Madridban. Az Arteta házaspár és lassan kétéves kisfiúk, Gabriel Liverpoolban élnek, így Lorena színészi karrierjét jelenleg a háttérbe szorítja, és inkább az anyaságra koncentrál. "Most az életemet a kisfiamnak és a családi életünknek akarom szentelni." Lorena kifejtette, hogy nem férne bele az életébe egy tengerentúli hónapokig tartó filmforgatás, mivel nem tudná összeegyeztetni spanyolországi munkáival és a családi élettel.
 
Lorena díjat is kapott a Rizos rendezvényen
 
A partin egyébként megjelent egy másik volt szépségkirálynő is, a Real Madrid játékosának, Sergio Ramosnak exbarátnője, Elisabeth Reyes is.
 
Elisabeth Reyes (fotó: Hola!)

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr332749442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása