Most már biztos, szervezett bandák szakosodnak Angliában arra, hogy miközben a világhírű futballisták mérkőzést játszanak, kifosztják az otthonukat. 

Ez történt legutóbb Theo Walcottal. Amíg az Arsenal csatára az FC Barcelona elleni londoni BL-találkozón játszott, a garázsából elvitték VW Golf típusú autóját. Jobb lett volna, ha a hárommillió font (egymilliárd forint) értékű házban nézi meg a találkozót Walcott barátnője, Melanie Slade, ám ő az Emirates-ben szurkolt Theóért. Hiba volt, mert mire a 2-1-es siker után Walcotték hazatértek, a feltört garázsból eltűnt a Golf.  A Scotland Yard szerint a játékos akkor csinált marhaságot, amikor a házáról fotót engedett megjelenni a Hello magazinban, s az alapján tájékozódtak a tolvajok. Eddig a következő, Premier Leagueben szerepelt játékosokat fosztották ki: Ashley Cole, Frank Lampard, Nwankwo Kanu, Marc Overmars, Thierry Henry, Steven Gerrard, Peter Crouch, José Reina, Dirk Kuyt, Darren Fletcher, Phil Jagielka.  

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr512755268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása