Szeretlek, Bianca!

2010.06.25. 11:23

Landon Timothy Donovan (1982. 03. 04., Ontario, California)
Bianca Maria Kajlich (1977. 03. 26., Seattle, Washington)

Donovan az Algéria elleni vb-mérkőzés lefújását követően az egyik tv-társaságnak rendkívül elérzékenyülten nyilatkozott, és az interjú végén annyit mondott a kamerába: „Szeretlek, Bianca”. A játékos feleségét Bianca Kajlichnak hívják, ám a több népszerű sorozatban is szereplő színésznő és Landon viszonya az elmúlt időszakban megromlott, és a válás lehetősége is felmerült – így a támadó mondata lázba hozta az amerikai bulvársajtót.
A pár még 2006-ban házasodott össze, de tavaly szétköltöztek, és úgy tűnt, hogy elválnak. Mindezt Donovan nem nagyon rázta meg, többször is elmondta, hogy a válás nem jelentett traumát számára, sőt, kifejezetten segített abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyen. Ráadásul a jelek szerint Donovan és Kajlich jó viszonyban maradt egymással, és az amerikai bulvárlapok most azt találgatják, hogy a pár ismét összejöhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412108778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása