Az elmúlt hetek, hónapok nem tartoznak Zlatan legboldogabb időszakai közé, hiszen a svéd támadó teljesítményével egyre többen elégedetlenek Barcelonában. A róla és Piquéről készült fotó, valamint a helyzetet és szexuális érdeklődését firtató riporternőnek tett ajánlata bejárta a világsajtót, de Ibrahimovic jóval boldogabb lenne, ha ismét góljairól beszélnének. Addig is másmilyen örömökkel kell beérnie, így megörvendeztette magát az egyik kedvenc autójával, amelyet eddig Svédországban tartott, de most Spanyolországba szállíttatta.
A hét elején nem kis meglepetést okozott az autócsodákat hétköznapi dolognak tekintő játékostársainak is, amikor megjelent egy tűzpiros Enzo Ferrarival az FC Barcelona edzőközpontjában, Sant Joan Despíben. Az Enzo Ferrari nevét viselő autócsodáról tudni érdemes, hogy mindössze 399 darabot készített belőle a gyár, az ára ehhez mérten, 700 000 euró, azaz kb. 180 millió forint. A típus nem új, 2002-ben mutatták be (mindössze két évig gyártották), de azóta is ez az utcai modell hasonlít leginkább a Forma 1-es autókhoz, 660 lóerős, vébsebessége 350 km/óra, 9,5 másodperc alatt gyorsul 200-ra. Világszerte státusz-szimbólum, így nem csoda, hogy még az eurómilliókat kereső Barca-klasszisok is sorban álltak, hogy kipróbálhassák. A csapatból többen is azon tanakodtak, hogyan fért bele az autóba a 192–194 cm magas Zlatan, de az edzés végén kiderült a rejtély: az autócsoda ajtaja természetesen felfelé nyílik.
Íme egy rövid névsor az Enzo Ferrari-tulajdonosokból: Paul Allen, Nicolas Cage, Eric Clapton, Rod Stewart, Jean Todt, Niki Lauda, Axel Rose, 50 Cent és Tommy Hilfiger, a futballisták közül pedig Joe Cole és a német Torsten Frings.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr522003977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása