Nagyon megértő volt Belletti, a Chelsea játékosa, amikor március 2-án délelőtt felhívta a család brazil bébiszittere, hogy aznap este ne számítsanak rá, mert megbetegedett. Persze, semmi gond, maradj csak otthon, gyógyulj meg – mondta Belletti. Ezek után nem kis meglepetésként érte, amikor este az ír–brazil mérkőzést figyelve a tévében kiszúrta a bébiszittert. A két válogatott a londoni Emirates Stadiumban játszott egymással, a nézőket pásztázó kamera pedig egyszer éppen a fiatal hölgyet mutatta, aki egy nagy transzparenssel szurkolt honfitársainak. Juliano humorosan fogadta a dolgot, és mindenkit megnyugtatott, hogy a kegyes hazugság miatt nem fogja kirúgni bébiszittert.
Bellettinek amúgy is jó a humorérzéke a mellékelt felvétel a Deco által szervezett újévi jelmezes bulin készült róla, ahol Los Angeles Lakers-kosarasként feszít. A Marylin Monroe-nak öltözött hölgy pedig nem más, mint testvére, Luana, aki tavaly Cristiano Ronaldóval randizgatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr831845793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása