A Manchester City csatára, Carlos Tévez minden bizonnyal megcsalta feleségét a modell Mariana Paesanival (képeinken) – írta a Daily Mirror. Az argentin játékos az elsők között volt, aki korábban élesen kritizálta John Terryt, amiért viszonyt folytatott egykori csapattársa, Wayne Bridge volt barátnőjével.
Tévez februárban hazautazott Buenos Airesbe, ahol felesége, Vanessa második gyermeküket hozta a világra. Klubja vezetői sokáig nem kaptak hírt Tévezről, napokig nem lehetett tudni, hogy mikor tér vissza Manchesterbe. Carlos végül 12 napot töltött Argentínában, és ez idő alatt az angol újság információi szerint többször is találkozott Marianával különböző szállodákban. A modellel sokak szerint már korábban is volt viszonya Téveznek, a Daily Mirror szerint most együtt repültek vissza Angliába is.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr421823899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása