John Terry – Toni

2010.02.13. 11:09

John George Terry (1980. 12. 07., Barking, London)
Toni Poole (1981. 12. 28.)

John felesége, Toni 2006 májusában ikreket hozott a napvilágra: a nevük Georgie John és Summer Rose (2006. 05. 18.). A hátvéd méltóképpen köszöntötte első gyermekeinek születését, hiszen pár nappal később a Magyarország elleni barátságos találkozón gólt szerzett, és ezt a közkedveltté vált ringató mozdulattal ünnepelte. A házassággal a pár még egy évig várt: a lagzira 2007 nyarán került sor, a mézesheteket pedig az egyesület tulajdonosának, Roman Abramovicsnak a jachtján töltötték.
Ugyan a családtagjainak viselkedése nem kifogástalan, édesanyját bolti lopással, édesapját pedig kábítószer-kereskedelemmel vádolták, de minden jel arra mutatott, hogy tökéletes kapcsolatban él feleségével. Február elején azonban robbant a bomba, kiderült, hogy megcsalta nejét, ráadásul korábbi klubtársa, Wayne Bridge barátnőjével, Vanessa Perroncellel. Az eset hatalmas felzúdulást váltott ki, az angol bulvársajtóban azóta is napi téma. Terrytől elvették a válogatott csapatkapitányi karszalagját, és a Cardiff City elleni FA-kupa-mérkőzést ki is hagyta, hogy Dubaiba utazzon, ahol a felesége két gyermekével igyekszik elbújni a sajtó elöl.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr491690130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása